Selecteer een pagina

Als je dit voor Driekoningen lees; gelukkig nieuw jaar! En anders, ook gelukkig nieuw jaar! Dank je wel dat je deelgenoot bent van mijn ondernemers-avontuur en dat je nog steeds meeleest… Je had nog wat tegoed van mij he?! Deel 3, het laatste deel van mijn jaar-review. Ik maak er maar start-post van dit jaar van. Ondanks dat ik er niet in geloof dat je moet wachten tot de start van een nieuw jaar, nieuwe maand of nieuwe week om ergens mee te beginnen… gewoon beginnen wanneer je kunt. Toch heb ik met de feestdagen iets rustiger aan gedaan, vooral “denk-tijd” ingelast en begin ik nu weer aan mijn nieuwe 13 weken cyclus. Deze loopt van 2 januari tot 2 april. Ik zal er wat vaker over schrijven en mijn voortgang met je delen. Het thema van deze cyclus is: “SALES! SALES! SALES!“.

13 weken plan

Deze eerste cyclus moet mij voorbereiden om vanaf volgend kwartaal (en tevens volgende cyclus) te stoppen met full-time interim werkzaamheden. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin heb, kan ik het niet combineren met de ambities die ik heb voor het merk BetterJournaling®. Na het fenomenale inzicht om me niet te bemoeien met het HOE-gedeelte maar mijn aandacht te richten op WAT ik wil bereiken, kwam alles als een puzzel bij elkaar. En het blijft maar komen, “I have so many ideas” – écht op volle toeren, maar wel heel gericht. En dat is precies wat ik ook voor anderen wens; aan de slag gaan met je eigen ideeën.

Stok achter de deur

Ik merkte vorig jaar dat ik mensen kon helpen door met ze mee te denken en door een paar lastige vragen te stellen. Op die manier konden zij een plan van aanpak formuleren en kon ik als cheerleader en “stok achter de deur” hen helpen vooruit te blijven bewegen en zo die ideeën tot realisatie te brengen. En dat is me toch leuk! Maar de grote vraag is nu, hoe ga ik dat allemaal doen? Met al mijn ideeën natuurlijk [insert knipoog].

Op dit moment begeleid ik al een paar zelfstandige ondernemers op dit pad, die zijn net als ik een 13-weken-cyclus aan het doorlopen. Vanaf april heb ik weer ruimte voor nieuwe inschrijvingen, mocht je geïnteresseerd zijn. Hoewel, als je écht vindt dat je nú al met mij als jouw persoonlijke cheerleader aan de slag wilt en 2 april jouw oplevering wilt doen, moet je even contact met me opnemen.

Mijn aanbod voor dit jaar

 1. Heb je geen idee (of juist heel veel ideeën)?
  Dan kun je beginnen bij de mini-cursus “Launch Ideas With Impact”, op je eigen tempo help ik je om ideeën te genereren en te bepalen welk idee het beste voor jou is. Er is ook een combi-deal met een 13 weken actie-planner én Idea Notebook; in één koop klaar voor de start.
 2. Heb je een goed idee, maar je weet niet hoe het aan te pakken?
  Boek skype-call (ca. 60 minuten) waarin ik je help je ambitie te vertalen naar een plan van aanpak. Of ik ga samen met je aan de slag voor een langere tijd: kies voor een 13weken cyclus of jaar-plan. Voor elke cyclus die je met mij werkt, krijg je ook een 13 weken actie-planner en een Idea Notebook thuisgestuurd.
 3. Heb je hét idee en een plan?
  De 13 weken actie-planner Day by Day is speciaal voor jou gemaakt. Als je verzekerd wil zijn van een toevoer van nieuwe actie-planners komt er later deze maand een kwartaal abonnement, met een 13 weken actie-planner, een Idea Notebook en een inspirerend boek om je te helpen bij de uitvoering.
 4. Nieuwe ambitie: Voor iedereen die aan de slag gaat met zijn idee, ga ik dit jaar dan eindelijk de BetterJournaling® app maken – om efforts te tracken en optimaliseren!!
 5. Tenslotte, alle unstoppable entrepreneurs die gave ideeën uit de grond stampen, kunnen bij unstoppablegear.nl terecht voor coole swag.

Ik ben razend benieuwd naar je feedback, reageer op Facebook of stuur me een mailtje.

Dank je wel voor het lezen, je bent geweldig. Dat weet je toch?!