Selecteer een pagina

 #5perdag challenge start 23 juli

De leukste tekenchallenge gaat verder: van idee naar planning

Teken en schrijf je hoofd leeg!

Meld je nu aan voor de volgende #5perdag challenge. Vanaf 23 juli gaan we weer 5 dagen lang, elke dag een paar minuten aan de slag. We gaan schrijven/ tekenen/ krabbelen* om ons hoofd te legen. *Als jij wilt knippen en plakken, schilderen of stempelen (etc) dan mag dat, ik reken het allemaal goed!
Waarvoor is deze challenge?
De vorige challenge stond in het teken van het zoeken naar de leukste ideeën, door het dagelijks prikkelen van je creatieve denk-spier. Daar gaan we vrolijk mee verder. Alleen is het theme deze week: Planning.
Hoe kun je dagelijks  schrijven/ tekenen/ krabbelen* inzetten om overzicht te houden op alle ballen die je in de lucht hoog aan het houden bent? Door even de tijd te vertragen en door te schrijven of tekenen inzicht te krijgen in je taken en je afspraken.
Even zen… Eigenlijk is het tekenend mediteren: je creatieve brein zijn gang laten gaan. Heer-lijk! Alleen jij, wat papier en een pennetje en een paar minuten aandacht voor jezelf.
Hoe gaat het in zijn werk?
Je ontvang van mij elke dag één opdracht om op nieuwe ideeën gekomen. Hier ben je maximaal 5 minuten zoet mee. Of meer als je het leuk vindt! Deze dagelijkse opdracht gaat je helpen om je creatieve gedachtenstroom op gang te krijgen.
De pret begint nu al…
Volg mij op Instagram of Facebook voor tips over het inzetten van schrijven, tekenen of krabbel om je hoofd te legen voor meer creativiteit en uiteindelijk vooral méér focus en resultaat.
Nu met gratis handboek!
Schrijf je nu in en ontvang het gratis handboek schrijven/ tekenen/ krabbelen voor een nóg leukere #5perdag ervaring.
Boordevol tips, tekentechnieken en wat te doen bij angst voor nieuwe beginnetjes en witte pagina’s…
Hi, ik ben Tanja en ik bruis altijd van de ideeën. Om te voorkomen dat ik gek van word van alle ideeën, schrijf ik als een malle. Niet alleen nieuwe ideeën, maar alle dagelijkse bezigheden, mijn planning en reflectie: ik schrijf het allemaal op. Gewoon met de hand, met pen en papier.
Met deze challenge daag ik je uit om ook je pen af te stoffen en weer te gaan schrijven/ tekenen/ krabbelen*. Alles om die creatieve flow op gang laten komen en je hoofd leeg te maken voor meer je beste ideeën en plannen.

Veelgestelde vragen

Ben ik nog wat vergeten? Stuur me gerust een mailtje!

Wat houdt de challenge #5perdag in?
Het is een feestje dat 5 dagen duurt, elke dag krijg je van mij een oefening om die creatieve denk-spier van je aan het werk te zetten. Om hem te trainen. Dat is nodig om de écht diepgaande ideeën naar boven te trekken.
Duurt dat lang?
#5perdag is speciaal ontworpen om je niet nog langer af te leiden van je ‘business as usual’. Even een creatieve prikkel en weer verder. Je moet het ook niet te serieus nemen en er meteen een uur mee aan de slag gaan. Nee 5 minuten is genoeg, 15 minuten kan eventueel ook nog. Als je echt leuk gaat knippen en plakken, met kleurtjes enzo… zou ik wel tof vinden trouwens.
Hoe vaak ga je me mailen?
In elk geval elke dag gedurende de challenge, dat zijn er dus 5. Een om je inschrijving te bevestigen en 1 om je even wakker te schudden dat we gaan beginnen. Aan het einde krijg je nog een email met een boks omdat we klaar zijn. Ik zou het wel tof vinden als ik je daarna gewoon mag blijven mailen over andere challenges of mijn overige activiteiten. Dat gebeurd eens per 14 dagen, mocht je dat niet interessant vinden, kun je je heel makkelijk uitschrijven. Vind ik belangrijk, maar daartoe ben ik ook wettelijk verplicht.
Waarom doe je dit?
2 redenen, of misschien wel 3. Ten eerste vind ik het heel leuk om content te maken, ten tweede vind ik het leerzaam om te zien wat wel en niet werkt, want (en dat is mijn derde punt) alles wat ik leer gebruik ik om de 13 weken methode te perfectioneren. Deze methode is de basis van de software startup 13weeks, de actie-planner Day by Day en de online training die later dit jaar van start gaat.

Dit is een ihavesomanyideas.com productie en bedoeld om jou creatiever te laten werken, met méér focus én resultaat.
Heb je vragen of opmerkingen, neem vooral contact met mij op!