De leukste ideeën challenge #5perdag start 25 juni!

Een “teken en schrijf je hoofd leeg voor meer ideeën” – 5 daagse

Teken en schrijf je hoofd leeg!

Meld je nu aan voor de leukste ideeën challenge. Vanaf 25 juni gaan wij 5 dagen lang, elke dag een paar minuten aan de slag. We gaan schrijven/ tekenen/ krabbelen* om ons hoofd te legen. *Als jij wilt knippen en plakken, schilderen of stempelen (etc) dan mag dat, ik reken het allemaal goed!

Waarvoor is deze challenge?
Ik help je met 5 makkelijk uit te voeren oefeningen om je ideeën-spier te trainen.  Zodat  jij door te schrijven/ tekenen/ krabbelen* een moment uit het gejaagde “business as usual” kan stappen om na te denken.
Even zen… Eigenlijk is het tekenend mediteren: je creatieve brein zijn gang laten gaan zonder tussenkomst van je todo-lijst. Heer-lijk! Alleen jij, wat papier en een pennetje en een paar minuten aandacht voor jezelf: “think time”. In mijn ervaring kunnen in die rust namelijk de leukste ideeën naar boven komen.

Wat levert het op?
• een paar momenten rust aan je hoofd
• en tenminste één super leuk (business) idee!

Hoe gaat het in zijn werk?
Je ontvang van mij elke dag één opdracht om op nieuwe ideeën gekomen. Hier ben je maximaal 5 minuten zoet mee. Of meer als je het leuk vindt! Deze dagelijkse opdracht gaat je helpen om je ideeënstroom op gang te krijgen. Zo kom je op meer ideeën of nieuwere ideeën.

De pret begint nu al…
In de aanloop van de leukste ideeën challenge #5perdag deel ik regelmatig tips voor deze leukste ideeën challenge. Om alvast in de schrijven/ tekenen/ krabbelen* mindset te komen! Volg mij op Instagram of Facebook voor deze tips en schrijf je in om alle opdrachten te ontvangen. De challenge is he-le-maal gratis!

Heb je al ideeën zat, maar geen idee wat ermee te doen?
Hold that thought! Elke maand kun je bij mij een nieuwe challenge volgen om steeds een stapje dichterbij de uitvoering van jouw toffe business idee te komen. Ook he-le-maal gratis! Gewoon omdat het kan.

Hi, ik ben Tanja en ik bruis altijd van de ideeën. Om te voorkomen dat ik gek van word van alle ideeën, schrijf ik als een malle. Niet alleen nieuwe ideeën, maar alle dagelijkse bezigheden, mijn planning en reflectie: ik schrijf het allemaal op. Gewoon met de hand, met pen en papier.

Met deze challenge daag ik je uit om ook je pen af te stoffen en weer te gaan schrijven/ tekenen/ krabbelen*. Alles om die creatieve flow op gang laten komen en je hoofd leeg te maken voor meer gave ideeën.

Veelgestelde vragen

Ben ik nog wat vergeten? Stuur me gerust een mailtje!

Wat houdt de leukste ideeën challenge #5perdag in?
Het is een feestje dat 5 dagen duurt, elke dag krijg je van mij een oefening om die ideeënspier van je aan het werk te zetten. Om hem te trainen. Dat is nodig om de écht diepgaande ideeën naar boven te trekken.
Duurt dat lang?
#5perdag is speciaal ontworpen om je niet nog langer af te leiden van je ‘business as usual’. Even een creatieve prikkel en weer verder. Je moet het ook niet te serieus nemen en er meteen een uur mee aan de slag gaan. Nee 5 minuten is genoeg, 15 minuten kan eventueel ook nog. Als je echt leuk gaat knippen en plakken, met kleurtjes enzo… zou ik wel tof vinden trouwens.
Hoe vaak ga je me mailen?
In elk geval elke dag gedurende de challenge, dat zijn er dus 5. Een om je inschrijving te bevestigen en 1 om je even wakker te schudden dat we gaan beginnen. Aan het einde krijg je nog een email met een boks omdat we klaar zijn. Ik zou het wel tof vinden als ik je daarna gewoon mag blijven mailen over andere challenges of mijn overige activiteiten. Dat gebeurd eens per 14 dagen, mocht je dat niet interessant vinden, kun je je heel makkelijk uitschrijven. Vind ik belangrijk, maar daartoe ben ik ook wettelijk verplicht.
Wat voor challenges komen er nog meer?
Ik heb er nog zeker 3 in mijn hoofd, en ik ga ze nog niet verklappen. Daarin verras ik je liever. Maar het thema zal altijd zijn om je te helpen een mooi business idee tot uitvoering te brengen.
Challenge gemist, wat nu?
Bummer! Voorlopig gaan de gratis challenges niet in de herhaling, maar voor een klein bedrag kun je een mooie PDF kopen en de challenge doorlopen wanneer jij dat wilt. Dus ook ver na 25 juni. Let op: de PDF is pas vanaf 6 juli verkrijgbaar.
Waarom doe je dit?
2 redenen, of misschien wel 3. Ten eerste vind ik het heel leuk om content te maken, ten tweede vind ik het leerzaam om te zien wat wel en niet werkt, want (en dat is mijn derde punt) alles wat ik leer gebruik ik om de 13 weken methode te perfectioneren. Deze methode is de basis van de software startup 13weeks, de actie-planner Day by Day en de online training die later dit jaar van start gaat.

Dit is een ihavesomanyideas.com productie en bedoeld om jou effectiever te laten werken.
Heb je vragen of opmerkingen, neem vooral contact met mij op!