Over mij en over I have so many ideas…

Ik had altijd zoooveel ideeën… dat ik er maar mijn werk van heb gemaakt. Door mijn eigen ideeën uit te werken en anderen te helpen hetzelfde te doen.

Dat is niet altijd zo geweest trouwens. Ik had vroeger juist altijd ‘last’ van te veel ideeën in mijn hoofd, ik was onrustig in mijn hoofd en chaotisch als resultaat. Telkens begon ik weer een nieuw project, omdat ik weer een nieuw idee kreeg. Niets kwam af, en dat voelde enorm ***. Nieuwe ideeën begon ik te vervloeken, ze herinnerde me eraan dat ik al talloze pogingen had gedaan en dat er toch niets van terecht kwam… maar ik had me toch gave ideeën…

Tot ik het zat was… ik nam er geen genoegen meer mee om te denken “ik ben gewoon niet geschikt hiervoor” en begon een lange studie naar mijn eigen gedrag en gedachtengoed. Waarom kreeg ik het toch niet voor elkaar. De inzichten die ik vervolgens opdeed, gaven me hoop en energie; ja natuurlijk kan ik dit. En trouwens, jij ook! Het is deels een trucje en deels verandering van mindset. Ik leerde de kwaliteit van mijn gedachten te verbeteren, wat als gevolg had dat ik weer in mezelf ging geloven en weer in actie kwam. Door structuur aan te brengen in mijn aanpak en in de stroom van ideeën, werd ik onstopbaar!

Mijn productiviteit schoot omhoog en het allerbelangrijkste: ik kreeg dingen af! Nu jij, waar kan ik jou bij helpen om hetzelfde resultaat (en beter) te behalen?

Wat kan ik voor jou doen?

Ik help freelancers om de stap naar business-owner te maken. Zodat je met meerdere bronnen van inkomsten niet alleen maar afhankelijk bent van de goodwill van je opdrachtgevers en je eigen inzetbaarheid.

  1. Heb je geen idee (of juist heel veel ideeën)?
    Dan kun je beginnen bij de mini-cursus “Launch Ideas With Impact”, op je eigen tempo help ik je om ideeën te genereren en te bepalen welk idee het beste voor jou is. Er is ook een combi-deal met een 13 weken actie-planner én Idea Notebook; in één koop klaar voor de start.
  2. Heb je een goed idee, maar je weet niet hoe het aan te pakken?
    Boek skype-call (ca. 60 minuten) waarin ik je help je ambitie te vertalen naar een plan van aanpak. Of ik ga samen met je aan de slag voor een langere tijd: kies voor een 13weken cyclus of jaar-plan. Voor elke cyclus die je met mij werkt, krijg je ook een 13 weken actie-planner en een Idea Notebook thuisgestuurd.
  3. Heb je hét idee en een plan?
    De 13 weken actie-planner Day by Day is speciaal voor jou gemaakt. Als je verzekerd wil zijn van een toevoer van nieuwe actie-planners komt er later deze maand een kwartaal abonnement, met een 13 weken actie-planner, een Idea Notebook en een inspirerend boek om je te helpen bij de uitvoering.
Tanja de Bie - van Leeuwen💡🚀

Tanja de Bie - van Leeuwen💡🚀

Chief cheerleading & problem solving