Selecteer een pagina

Over mij en over I have so many ideas…

Ik had altijd zoooveel ideeën… dat ik er maar mijn werk van heb gemaakt. Door mijn eigen ideeën uit te werken en anderen te helpen hetzelfde te doen.

Dat is niet altijd zo geweest trouwens. Ik had vroeger juist altijd ‘last‘ van te veel ideeën in mijn hoofd, ik was onrustig in mijn hoofd en chaotisch als resultaat. Telkens begon ik weer een nieuw project, omdat ik weer een nieuw idee kreeg. Niets kwam af, en dat voelde enorm slecht. Nieuwe ideeën begon ik te vervloeken, ze herinnerde me eraan dat ik al talloze pogingen had gedaan en dat er toch niets van terecht kwam… maar ik had me toch gave ideeën…

Tot ik het zat was… ik nam er geen genoegen meer mee om te denken “ik ben gewoon niet geschikt hiervoor” en begon een lange studie naar mijn eigen gedrag en gedachtengoed. Waarom kreeg ik het toch niet voor elkaar?

De inzichten die ik vervolgens opdeed, gaven me hoop en energie; ja natuurlijk kan ik dit. En trouwens, jij ook! Het is deels een trucje en deels verandering van mindset. Ik leerde de kwaliteit van mijn gedachten te verbeteren, wat als gevolg had dat ik weer in mezelf ging geloven en weer in actie kwam. Door structuur aan te brengen in mijn aanpak en in de stroom van ideeën, werd ik onstopbaar!

Mijn productiviteit schoot omhoog en het allerbelangrijkste: ik kreeg dingen af! Nu jij, waar kan ik jou bij helpen om hetzelfde resultaat (en beter) te behalen?

Wat kan ik voor jou doen?

Ik help freelancers om verantwoordelijkheid voor hun eigen business te nemen. De controle in eigen handen te nemen en een eigen koers te varen. Zodat je niet alleen afhankelijk blijft van de goodwill van je opdrachtgevers en je eigen inzetbaarheid.

    Meer weten?

    5 + 14 =

    Tanja de Bie - van Leeuwen💡🚀

    Tanja de Bie - van Leeuwen💡🚀

    Chief cheerleading & problem solving