Selecteer een pagina

Coaching voor freelancers en ondernemers met grote ambities en te weinig tijd…

Jouw coach & persoonlijke cheerleader…

Het is enorm leuk om anderen te helpen vooruit te streven, te excelleren, uit te blinken! Wie ben jij? Ondernemer (to be?) en loop je vast met 1001-ideeën met een volle agenda, veeleisende opdrachtgevers of andere obstakels: I have your back!

Ik vind namelijk dat we geen genoegen hoeven te nemen, als je stiekem droomt van grote ambities: onderneem actie, blijf niet alleen dromen! En doe het niet alleen!

“Hoe dan…?”

Zo vaak als ik die vraag krijg… hoe doe ik dit of dat…? Ten eerste door het niet in je eentje te doen! Maar zo te zien ben je al bezig met die eerste stap en ben je op zoek naar een coach, een mentor om je op dat vlak te helpen. Iemand die geen persoonlijk belang heeft bij jouw leven, behalve dat je het goed hebt en gelukkig bent. Dat je eruit haalt wat eruit te halen valt. Dat je controle neemt over je leven en focust op WAT je wilt in plaats van vast blijven lopen op afvragen HOE het moet…

Iemand die je de lastige vragen durft te stellen en geen genoegen neemt met slappe antwoorden. Iemand die je aanmoedigt dieper te gaan en het beste uit jezelf te halen als je persoonlijke cheerleader. Iemand die niet tegen je zegt “joh, misschien moet je even rustig aan doen” als het even moeilijk wordt. Kortom, een stok achter de deur als je het nodig hebt. 

Individueel (3 maanden traject)

De aanpak om je ideeën uit te werken door middel van krachtige kwartaal sprongen: QuarterLeap.
Gedurende dit 13 weekse programma bepalen we je prioriteiten, de strategie en bewaken we je voortgang door vaste check in momenten voor accountability.

  • 1x Strategie en planning call
  • 1x Voortgang call
  • 1x Call voor review en planning volgende kwartaal
  • Accountability modus

€ 750,- excl. btw

Individueel jaar programma

Gedurende een jaar, elk kwartaal een strategische planningssessie en elke 6 weken een voortgangs-call en vaste check in momenten voor accountability.
Business dashboard met daarin alle activiteiten en je persoonlijke KPI’s om je voortgang meetbaar te maken.

  • Elk kwartaal een strategische planningssessie
  • Elke 6 weken voortgang call
  • Dagelijks beschikbaar email/WhatsApp voor vragen
  • Accountability modus
  • Business dashboard

€ 1997,- excl. btw

TESTIMONIAL

“Met beide benen op de grond, inspirerend en toegewijd. Combineer dat met kennis, ervaring en praktische handvatten en op het juiste moment een schop onder je …. Dat is wat Tanja doet. Waardoor jouw ideeën ook werkelijk omgezet worden in business. 

En natuurlijk D O E  je het zelf 😉  QUARTERLEAP is het vliegwiel dat mijn creatieve motor op volle toeren liet draaien en er structuur in aanbracht. Precies wat ik nodig had! 🚀

Harriet Kollen

Onderwijsvernieuwer

ps. je bent geweldig… dat weet je toch?!