Start hier

Ik help freelancers om de stap naar business-owner te maken. Zodat je met meerdere bronnen van inkomsten niet alleen maar afhankelijk bent van de goodwill van je opdrachtgevers en je eigen inzetbaarheid.

  1. Heb je geen idee (of juist heel veel ideeën)?
    Dan kun je beginnen bij de mini-cursus “Launch Ideas With Impact”, op je eigen tempo help ik je om ideeën te genereren en te bepalen welk idee het beste voor jou is. Er is ook een combi-deal met een 13 weken actie-planner én Idea Notebook; in één koop klaar voor de start.
  2. Heb je een goed idee, maar je weet niet hoe het aan te pakken?
    Boek skype-call (ca. 60 minuten) waarin ik je help je ambitie te vertalen naar een plan van aanpak. Of ik ga samen met je aan de slag voor een langere tijd: kies voor een 13weken cyclus of jaar-plan. Voor elke cyclus die je met mij werkt, krijg je ook een 13 weken actie-planner en een Idea Notebook thuisgestuurd.
  3. Heb je hét idee en een plan?
    De 13 weken actie-planner Day by Day is speciaal voor jou gemaakt. Als je verzekerd wil zijn van een toevoer van nieuwe actie-planners komt er later deze maand een kwartaal abonnement, met een 13 weken actie-planner, een Idea Notebook en een inspirerend boek om je te helpen bij de uitvoering.
Tanja de Bie - van Leeuwen💡🚀

Tanja de Bie - van Leeuwen💡🚀

Chief cheerleading & problem solving

Cheerleader van ambitieuze entrepreneurs & Creator van Day by Day, de 13 weken actie-planner.